نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی
به گزارش وبلاگ امین مرقی، نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین هاست و وعده بسیار مناسبی برای بچه ها است.
به گزارش، اگر متولد دهه 60 به قبل باشید حتما با نرگسی خاطره های زیادی دارید؛ غذایی قدیمی که پیش از این پای ثابت وعده های غذایی بوده و مغذی و مقوی بودن آن سر زبان ها. نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین هاست و وعده بسیار مناسبی برای بچه ها است.
اسفناج: 500 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
پیاز: 2 عدد
سیر: 3-4 حبه
نمک، فلفل: به میزان لازم
روغن یا کره: به میزان لازم
1. برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناج ها را تمیز نموده و بشویید.
2. اسفناج ها را به اندازه مناسب خرد نموده، داخل قابلمه ای بریزد.
3. در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).
4. در مدتی که اسفناج پخته می گردد، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک گردد.
5. سپس سیر ها را رنده نموده و به پیاز ها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیر ها نیز نرم شوند.
6. در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
7. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنید اسفناج کاملا بدون آب باشد.)
8. پس از تفت دادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در سرانجام نیز تخم مرغ را روی اسفناج ها بشکنید و در ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغ ها بسته شوند.
9. نرگسی اسفناج شما آماده است. می توانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.
10. اضافه کردن مقداری گردوی خردشده به این غذا، طعم بسیار بهتری می دهد.
منبع:ایرنا
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان