نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی

به گزارش وبلاگ امین مرقی، نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین هاست و وعده بسیار مناسبی برای بچه ها است.

نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی

به گزارش، اگر متولد دهه 60 به قبل باشید حتما با نرگسی خاطره های زیادی دارید؛ غذایی قدیمی که پیش از این پای ثابت وعده های غذایی بوده و مغذی و مقوی بودن آن سر زبان ها. نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین هاست و وعده بسیار مناسبی برای بچه ها است.

اسفناج: 500 گرم

تخم مرغ: 4 عدد

پیاز: 2 عدد

سیر: 3-4 حبه

نمک، فلفل: به میزان لازم

روغن یا کره: به میزان لازم

1. برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناج ها را تمیز نموده و بشویید.

2. اسفناج ها را به اندازه مناسب خرد نموده، داخل قابلمه ای بریزد.

3. در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).

4. در مدتی که اسفناج پخته می گردد، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک گردد.

5. سپس سیر ها را رنده نموده و به پیاز ها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیر ها نیز نرم شوند.

6. در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

7. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنید اسفناج کاملا بدون آب باشد.)

8. پس از تفت دادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در سرانجام نیز تخم مرغ را روی اسفناج ها بشکنید و در ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغ ها بسته شوند.

9. نرگسی اسفناج شما آماده است. می توانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.

10. اضافه کردن مقداری گردوی خردشده به این غذا، طعم بسیار بهتری می دهد.

منبع:ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید