خبرنگاران برداشت انجیر در ایذه آغاز شد

به گزارش وبلاگ امین مرقی، اهواز-خبرنگاران- مدیر جهاد کشاورزی ایذه گفت: برداشت انجیر از سطح 120 هکتار باغ های بارور این شهرستان آغاز شد.

خبرنگاران برداشت انجیر در ایذه آغاز شد

مصطفی هنرمندیان روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار وبلاگ امین مرقی گفت: برداشت انجیر در سطح 200 هکتار از باغات این شهرستان آغاز شده است، البته 80 هکتار باغ انجیر دیگر در شهرستان وجود دارد که در سالهای اخیر درختان آنها کاسته شده اند و هنوز به مرحله ثمردهی نرسیده اند.

وی اضافه کرد: ارقام انجیر کشت شده در شهرستان ایذه، سبز استهبان، کشکی و محلی است که هم اکنون کشاورزان در حال برداشت محصول خود هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه ادامه داد: عمده انجیر این شهرستان در روستاهای سادات موسوی، سادات حسینی، شیوند و غریبی های بخش دهدز و مقداری نیز در بخش سوسن تولید می شود.

هنرمندیان اضافه کرد: انجیر این شهرستان، علاوه بر تازه خوری بصورت خشک، مربا، گرده خشک، بندانجیر و نوع محلی پازن انجیر تهیه شده و به فروش می رسد.

مدیر جهاد کشاورزی ایذه متوسط تولید انجیر در هر هکتار را 9 تن برآورد کرد و گفت : پیش بینی می شود میزان تولید امسال این محصول باغی در این شهرستان یک هزار و 800 تن باشد، این در حالی است که در سال گذشته حدود یک هزار و 600 تن انجیر از باغات ایذه برداشت شده بود.

شهرستان ایذه در 183 کیلومتری شمال شرق مرکز استان خوزستان واقع شده است که شغل اصلی مردم آن کشاورزی است.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران برداشت انجیر در ایذه آغاز شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران برداشت انجیر در ایذه آغاز شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید