4 ماده غذایی که حافظه شما را تقویت می نماید
به گزارش وبلاگ امین مرقی، برای تقویت حافظه و عملکرد مغز، مواد غذایی نقش مهمی دارند چرا که منجر به بهتر شدن عملکرد شناختی، حافظه و هشیاری می گردد.

به گزارش وبلاگ امین مرقی، نسرین علیزاده اظهار کرد: اگر احساس فراموشی می کنید، ممکن است این مشکل ناشی از کمبود خواب یا دلایل دیگری همچون ژنتیک، سطح فعالیت بدنی و شیوه زندگی و عوامل محیطی باشد با این حال، شکی نیست که رژیم غذایی نقش مهمی در سلامت مغز دارد.
وی بیان داشت: برای تقویت حافظه، مواد غذایی مانند سبزیجات، اسیدهای چرب امگا 3، مصرف انواع توت ها و گیلاس و گردو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
علیزاده درخصوص مصرف سبزیجات گفت: سبزیجاتی مانند کرفس، کلم بروکلی،کلم، سبزیجات تیره به بهبود حافظه یاری می نمایند بنابراین در ساندویج هایتان از کلم برگ یا بروکلی بهره ببرید همچنین بروکلی تفت داده شده گزینه خوبی در کنار ناهار و شام است.
وی با بیان این که توت ها به خصوص توت های رنگ تیره مانند تمشک، زغال اخته و گیلاس منبع غنی از آنتوسیانین ها و دیگر فلاونوئیدها هستند، اضافه کرد: این میوه ها عملکرد حافظه را افزایش می دهند بنابراین از این میوه ها به عنوان یک میان وعده، ترکیب با غلات یا به صورت پخته در دسر به عنوان یک منبع غنی از آنتی اکسیدان بهره ببرید.
علیزاده امگا 3 را برای سلامت مغز ضروری دانست و گفت: اسیدهای چرب امگا 3، به خصوص دیکوزا هگزانوئیک اسید یا DHA، ممکن است به بهبود حافظه در جوانان یاری کند.
وی عنوان نمود: غذاهای دریایی، جلبک ها و ماهی های چرب از جمله ماهی قزل آلا، ماهی تن، ساردین ها و شاه ماهی از بهترین منابع اسید چرب امگا 3 هستند و هفته ای دو بار ماهی برای به دست آوردن یک دوز سالم توصیه می گردد.
علیزاده اظهار داشت: اگر نمی توانید ماهی را بخورید، با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا گزینه های دیگر غذایی و مکمل ها را برای شما در نظر بگیرد.
وی با بیان این که اثرات مفید گردو برای قلب برای همه آشکار است، گفت: گردو باعث بهبود عملکرد شناختی مغز می گردد و مصرف گردو به اندازه یک مشت به عنوان یک میان وعده برای برطرف گرسنگی مناسب است.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: جام جم آنلاین