طرز تهیه نان کروسان
به گزارش وبلاگ امین مرقی، طرز تهیه نان کروسان یا کراسان برخلاف تصور عموم بسیار راحت است. مواد اصلی تشکیل دهنده آن آرد، خمیر مایه و روغن است. نان کروسان انواع مختلفی دارد، مانند نان کروسان شکلاتی، گردویی، کنجدی و ...
به گزارش وبلاگ امین مرقی به نقل از ستاره، نان یا شیرینی کروسان نوعی نان هلالی شکل است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن آرد، خمیر مایه و کره یا روغن است. نان کروسان یک نوع نان ابداع شده در اتریش است ولی بیشتر به عنوان یک نان برای صبحانه در فرانسه مشهور است و تقریبا در سراسر اروپا عضو ثابت صبحانه محسوب می گردد.
مواد لازم نان کروسان
آرد | 1 پیمانه |
شکر | 1 قاشق چای خوری |
شیر | 1/4 پیمانه |
کره رنده شده | 100 گرم |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
خمیرمایه | 1 قاشق چای خوری |
کره ذوب شده | 30 گرم |
نمک | 1 پنسه |
طرز تهیه نان کروسان
- ابتدا شیر ولرم را با خمیر مایه و شکر مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید تا استراحت کند و عمل آید.
- در یک ظرف جدا تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد.
- کره ذوب شده را به خمیر به عمل آمده اضافه و مخلوط کنید، آرد و نمک را الک و به آن اضافه کنید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید تا یک خمیر یک دست به دست آید. آن را کنار بگذارید تا حجیم گردد، سپس به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
- پس از 2 ساعت خمیر را با وردنه باز کنید و کره رنده شده را روی آن پخش کنید. سپس خمیر را تا بزنید و دوباره با وردنه صاف کنید، این عمل را 4 بار تکرار کنید و پس از دفعه چهارم آن را یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید.
- روز بعد خمیر را باز کنید و به یک مربع 25 در 25 صاف کنید و وردنه بکشید و به چهار مثلث یک اندازه تقسیم کنید.
- مثلث ها را از راس به سمت قائده بپیچانید.
- کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و رول های آماده شده را روی آن بچینید و سینی را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
تاریخ انتشار: 17 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 17 آبان 1399
گردآورنده: morgheeamin.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 63071
به "طرز تهیه نان کروسان" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان کروسان"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید