طرز تهیه نان کروسان

به گزارش وبلاگ امین مرقی، طرز تهیه نان کروسان یا کراسان برخلاف تصور عموم بسیار راحت است. مواد اصلی تشکیل دهنده آن آرد، خمیر مایه و روغن است. نان کروسان انواع مختلفی دارد، مانند نان کروسان شکلاتی، گردویی، کنجدی و ...

طرز تهیه نان کروسان

به گزارش وبلاگ امین مرقی به نقل از ستاره، نان یا شیرینی کروسان نوعی نان هلالی شکل است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن آرد، خمیر مایه و کره یا روغن است. نان کروسان یک نوع نان ابداع شده در اتریش است ولی بیشتر به عنوان یک نان برای صبحانه در فرانسه مشهور است و تقریبا در سراسر اروپا عضو ثابت صبحانه محسوب می گردد.

مواد لازم نان کروسان

آرد1 پیمانه
شکر1 قاشق چای خوری
شیر1/4 پیمانه
کره رنده شده100 گرم
وانیل1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ1 عدد
خمیرمایه1 قاشق چای خوری
کره ذوب شده30 گرم
نمک1 پنسه

طرز تهیه نان کروسان

  1. ابتدا شیر ولرم را با خمیر مایه و شکر مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید تا استراحت کند و عمل آید.
  2. در یک ظرف جدا تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد.
  3. کره ذوب شده را به خمیر به عمل آمده اضافه و مخلوط کنید، آرد و نمک را الک و به آن اضافه کنید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید تا یک خمیر یک دست به دست آید. آن را کنار بگذارید تا حجیم گردد، سپس به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
  4. پس از 2 ساعت خمیر را با وردنه باز کنید و کره رنده شده را روی آن پخش کنید. سپس خمیر را تا بزنید و دوباره با وردنه صاف کنید، این عمل را 4 بار تکرار کنید و پس از دفعه چهارم آن را یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید.
  5. روز بعد خمیر را باز کنید و به یک مربع 25 در 25 صاف کنید و وردنه بکشید و به چهار مثلث یک اندازه تقسیم کنید.
  6. مثلث ها را از راس به سمت قائده بپیچانید.
  7. کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و رول های آماده شده را روی آن بچینید و سینی را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه نان کروسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان کروسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید